Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA GARLIC POWDER 100G
Indeks: HEE000479
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Super pikantne chilli można stosować w mieszance curry i sosie oraz w prawie każdym innym wolno gotowanym daniu, ponieważ smak chili wychodzi powoli. Przyprawę można stosować w szerokiej gamie curry, sosów, marynat, chutneyów i past.
HEERA GAŁKA MUSZKATOWA MIELONA JAVANTRY POWDER 50G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Buława to przypominająca koronkę, wysuszona powłoka z gałki muszkatołowej. Ma słodki, łagodny smak gałki muszkatołowej i nadaje potrawom pomarańczowy, szafranowy kolor. Niewielka ilość dodaje zapachu i subtelnego smaku, szczególnie budyniom i sosom śmietankowym, a także curry i ogórkom kiszonym.
Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.
Deggi mirch, charakterystyczna indyjska przyprawa stworzona z mieszanki kolorowych czerwonych papryczek i czerwonych papryczek kaszmirskich, dodaje łagodnego ciepła i głębokiego czerwono-pomarańczowego koloru zupom, kurczakowi tandoori i innym tradycyjnym potrawom. Na północy Indii jest obficie dodawany do curry i dhals z kurczaka i warzyw, a także do chlebów naan i paratha. Podczas gdy w stanach południowych jest często używany do kebabów, dodając koloru i smaku ryżowi, dahlom - szczególnie sambharom - zupom i gulaszom. Często łączy się go z garam masala, aby przyprawiać gęste zupy i biryanis.
Gorące czerwone chili są powszechnie znane jako „Dry Kashmiri Mirch” w Indiach, które są bardzo małe, głęboko szkarłatne z gładką, jedwabistą i cienką skórką. ostre czerwone papryczki chilli są bardzo ostre, ostre i chrupiące. Nadaje żywy czerwony kolor potrawie, w której są używane w formie zmielonej. Kaszmirskie czerwone chili jest uprawiane w regionie Kaszmiru na subkontynencie indyjskim. Nadaje kuchni indyjskiej bogaty smak i żywy kolor. Czerwone papryczki chili można stosować w całości w curry, sosach, piklach, chutneyach, paście i prawie wszystkich innych przepisach wolno gotowanych. Jest popularny w potrawach tandoori, ale jest również stosowany w Masala, Chat3 i innych indyjskich potrawach.
Chilli kaszmirskie jest mniejsze, bardziej okrągłe i mniej ostre, ale nadaje potrawie bardzo jaskrawoczerwony kolor. Są hodowane ze względu na wysoką trwałość koloru, ponieważ czerwienią wszystko, co jest w stanie wchłonąć kolor. Kaszmirska papryka w proszku jest mieszanką średniej jakości czerwonej papryki, najczęściej używanej do dań tandoori.
HEERA KRUSZONE CZERWONE CHILLI CRUSHED CHILLI 700G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Czerwone papryczki chilli są niezwykle ostre. Dodane do gorącego oleju i usmażone, ciemnieją i nadają potrawie piękny smak. Crushed Chillies można stosować w całości w curry, sosach, piklach, chutneyach, paście i prawie każdym innym rodzaju wolno gotowanych przepisów. Jest popularny w potrawach tandoori, ale jest również używany w Masala, Chaat i innych indyjskich potrawach