Aktywne filtry

Availability: Out of stock

Tradycyjny ryż basmati Banno o autentycznym smaku i najwyższej jakości jest najlepszym spośród odmian ryżu basmati. Uprawiana jest u podnóża Himalajów i słynie z egzotycznego aromatu, słodkiego smaku i puszystej konsystencji. Wygląd słojów jest perłowo biały, długi i ma doskonały smak. Ryż po zapakowaniu ma dwa lata.

Availability: Out of stock

Bardzo długi tradycyjny ryż basmati cieszy się międzynarodowym uznaniem milionów klientów na całym świecie. Przetwarzany w jednym z najnowocześniejszych zakładów przetwórstwa ryżu w Indiach „BANNO”.

W gamie Premium Basmati Rice ryż Banno Basmati Extra Long Basmati jest najdłuższym spośród wszystkich odmian ryżu Basmati. Zawiera wszystkie atrybuty ryżu Basmati, takie jak perłowa biel, wyjątkowo długie ziarna, gładka konsystencja i jędrność. Wydłużenie ziarna jest najprzyjemniejsze po ugotowaniu.

BANNO Extra Long Tradycyjny Ryż Basmati, jeden z najlepszych naturalnych produktów, czerpie swój niepowtarzalny aromat i smak ze specjalnych warunków glebowych i klimatycznych występujących tylko w potężnych, mglistych pasmach górskich zwanych HIMALAYS.

Availability: Out of stock

Ryż Banno Super Traditional to jedna z najbardziej poszukiwanych marek wśród konsumentów ryżu Basmati na całym świecie.

Super Basmati samo w sobie kusi smakami i aromatami, które dają hipnotyzujące doznania kulinarne, na które czekałeś. Z tak dobrym ryżem nigdy nie będziesz musiał czekać na coś lepszego. W końcu twoje ciało jest twoją świątynią, dlaczego nie traktować go jak jedną.

Banno Super to wysokiej jakości ryż Basmati z firmy Sulson Overseas Pvt Ltd. Ryż Banno Super Basmati jest podlewany przez zasilane śniegiem rzeki Himalajów. Bardzo długie ziarno oraz gładka konsystencja i jędrność. Dodaje pożywienia każdej potrawie i sprawia, że każdy posiłek staje się królewską ucztą.

Availability: 11 In Stock

Ryż Banno Super Traditional to jedna z najbardziej poszukiwanych marek wśród konsumentów ryżu Basmati na całym świecie.

Super Basmati samo w sobie kusi smakami i aromatami, które dają hipnotyzujące doznania kulinarne, na które czekałeś. Z tak dobrym ryżem nigdy nie będziesz musiał czekać na coś lepszego. W końcu twoje ciało jest twoją świątynią, dlaczego nie traktować go jak jedną.

Banno Super to wysokiej jakości ryż Basmati z firmy Sulson Overseas Pvt Ltd. Ryż Banno Super Basmati jest podlewany przez zasilane śniegiem rzeki Himalajów. Bardzo długie ziarno oraz gładka konsystencja i jędrność. Dodaje pożywienia każdej potrawie i sprawia, że każdy posiłek staje się królewską ucztą.

Availability: 1 In Stock

Garimma Shahi to ekskluzywna i elitarna odmiana ryżu długoziarnistego, uprawiana w Indiach. Słynie na całym świecie ze swojego aromatu, zapachu i  wyjątkowego smaku. Ryż basmati jest uprawiany głównie na polach ryżowych na najbardziej żyznych glebach w Pendżabie i innych stanach północnych Indii.

Availability: Out of stock

Garimma Gold Basmati to ekskluzywna i elitarna odmiana ryżu długoziarnistego, uprawiana w Indiach. Słynie na całym świecie ze swojego aromatu, zapachu i  wyjątkowego smaku. Ryż basmati jest uprawiany głównie na polach ryżowych na najbardziej żyznych glebach w Pendżabie i innych stanach północnych Indii.

Availability: Out of stock

Popularny w południowych stanach ryż Idli jest szeroko stosowany do produkcji Idlis. Ryż Idli jest parboiled – zasadniczo oznacza to, że ryż jest wstępnie przetwarzany w celu skrócenia czasu namaczania przed zmieleniem ryżu w celu przygotowania ciasta. 

Availability: 29 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: 32 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: 4 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: Out of stock

Sona Masoori to aromatyczny i lekki ryż średnioziarnisty znany jako „Perły Południowych Indii”. Dzięki delikatnemu smakowi jest idealnym wyborem do ryżu pongal, ryżu kokosowego, ryżu gotowanego na parze lub jako dodatek do południowoindyjskich curry.

Availability: Out of stock

Sona Masoori to aromatyczny i lekki ryż średnioziarnisty znany jako „Perły Południowych Indii”. Dzięki delikatnemu smakowi jest idealnym wyborem do ryżu pongal, ryżu kokosowego, ryżu gotowanego na parze lub jako dodatek do południowoindyjskich curry.

Product added to compare.