Aktywne filtry

GITS JALEBI MIX 100G

Cena 8,00 zł
Availability: 3 In Stock

Jalebi to modna indyjska słodka, konwencjonalnie lekka i chrupiąca spirala w kształcie z chrupiącą stroną zewnętrzną i miękką w środku. Bez sztucznych barwników, bez konserwantów. Jest w 100% wegetariańska.

GITS RICE IDLI 200G

Cena 7,50 zł
Availability: Out of stock

Idli to miękkie i puszyste ciasto gotowane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego i soczewicy. Są to jedne z najzdrowszych śniadań napakowanych białkiem z kuchni południowoindyjskiej. Idli są lekkostrawne, ponieważ ryż i soczewica znane jako DAL są moczone, mielone, fermentowane, a następnie przygotowywane na parze.

GITS VADAI MIX 200G

Cena 6,50 zł
Availability: Out of stock

Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.

GITS VADAI MIX 500G

Cena 15,00 zł
Availability: 1 In Stock

Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.

HEERA IDLI MIX 1KG

Cena 21,00 zł
Availability: 10 In Stock

Idli to rodzaj pikantnego ciasta ryżowego, pochodzącego z subkontynentu indyjskiego, popularnego jako żywność śniadaniowa w południowych Indiach i na Sri Lance. Ciasta powstają poprzez gotowanie na parze ciasta składającego się ze sfermentowanej czarnej soczewicy (obłuszczonej) i ryżu.

Product added to compare.