Jest 71 produktów.
Olej z gorczycy, który jest wytwarzany z nasion gorczycy, jest powszechnym składnikiem kuchni indyjskiej.
Ze względu na przepisy UE olej musztardowy musi być teraz oznaczony jako „Tylko do użytku zewnętrznego”.
Olejek ten może być jednak używany zarówno do gotowania, jak i masowania ciała i włosów gorącym olejem. Wypróbuj go regularnie na włosach, a następnego dnia umyj szamponem. Lub spróbuj masować swoje ciało, zrelaksować się i wziąć gorącą kąpiel po minimum 1 godzinie.
Sesame Oil Dabur- Olej sezamowy jest powszechnie uważany za najstarszy olej na świecie. To niezwykle cenny produkt, który od lat stosowany jest jako lek na liczne dolegliwości. Możesz używać tego oleju do gotowania, a nawet masowania ciała dla relaksu i odmłodzenia.
Olej gorczycowy - jadalny olej otrzymywany z nasion gorczycy, zwłaszcza z gatunków Brassica nigra, Brassica juncea i Brassica hirta. Popularny zwłaszcza w kuchni bengalskiej. W kuchni innych krajów Azji używany w znacznie mniejszych ilościach jedynie do aromatyzowania potraw.
Olej rycynowy to uniwersalny olej roślinny, z którego ludzie korzystają od tysięcy lat. Powstaje z ekstrakcji oleju z nasion rośliny Ricinus communis.