Aktywne filtry

Availability: 29 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: 32 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: 4 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: Out of stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Availability: 2 In Stock

Ryż, który został spalony, a następnie zwinięty, spłaszczony i wysuszony w celu uzyskania płatków. Płatki mają różną grubość w zależności od nacisku zastosowanego w procesie spłaszczania. Płatki są w stanie wchłonąć dużą ilość płynu podczas stosowania w różnych potrawach, dzięki czemu dobrze wchłaniają smaki. Są bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, ale w krajach zachodnich są częściej wykorzystywane komercyjnie do produkcji płatków zbożowych i przekąsek ryżowych. Płatki ryżowe można znaleźć na wielu azjatyckich rynkach i w sklepach specjalistycznych.

Product added to compare.