Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.
Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA MSG-CHINESE SALT 100G
Indeks: HEE000281
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Czarna sól ma właściwości przeciwutleniające i ma zaskakująco niski poziom sodu. Zawiera również ważne minerały, takie jak żelazo, wapń i magnez, które są niezbędne dla zdrowego organizmu. Sól czarna stymuluje produkcję żółci w wątrobie oraz pomaga kontrolować zgagę i wzdęcia.
Gorące czerwone chili są powszechnie znane jako „Dry Kashmiri Mirch” w Indiach, które są bardzo małe, głęboko szkarłatne z gładką, jedwabistą i cienką skórką. ostre czerwone papryczki chilli są bardzo ostre, ostre i chrupiące. Nadaje żywy czerwony kolor potrawie, w której są używane w formie zmielonej. Kaszmirskie czerwone chili jest uprawiane w regionie Kaszmiru na subkontynencie indyjskim. Nadaje kuchni indyjskiej bogaty smak i żywy kolor. Czerwone papryczki chili można stosować w całości w curry, sosach, piklach, chutneyach, paście i prawie wszystkich innych przepisach wolno gotowanych. Jest popularny w potrawach tandoori, ale jest również stosowany w Masala, Chat3 i innych indyjskich potrawach.
Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.
Super pikantne chilli można stosować w mieszance curry i sosie oraz w prawie każdym innym wolno gotowanym daniu, ponieważ smak chili wychodzi powoli. Przyprawę można stosować w szerokiej gamie curry, sosów, marynat, chutneyów i past.
Czarny pieprz w proszku jest również znany jako proszek kali mirch lub proszek kali miri. Pieprz czarny pochodzi z rośliny pieprzowej. Jest to gładka, drzewiasta winorośl, która dorasta do 33 stóp w gorącym i wilgotnym klimacie tropikalnym.
Hot Madras Curry w proszku to aromatyczna mieszanka kolendry, kurkumy, chili, musztardy, kminku, pieprzu, kozieradki, czosnku, soli i kopru włoskiego. Ten produkt jest specjalnie sprowadzany z Madrasu i gotowy do użycia do wszystkich autentycznych dań curry.
Kozieradka w proszku otrzymywana z nasion kozieradki powszechnie znanej jako Methi jest podstawową przyprawą występującą w większości indyjskich gospodarstw domowych. To wielofunkcyjne zioło, choć dobrze znane z dodawania wyrazistego smaku do różnych potraw i kuchni, ma niezliczone korzyści zdrowotne.
Tamarynda to podobny do strąka owoc, który jest używany w kuchni południowo-wschodniej Azji i Indii. Ta Mokra Tamarynda jest zrobiona w 100% ze świeżej kwaśnej tamaryndowca. Jest bez pestek.