Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA KWAS CYTRYNOWY CITRIC ACID 100G
Indeks: HEE000475
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.
Kozieradka w proszku otrzymywana z nasion kozieradki powszechnie znanej jako Methi jest podstawową przyprawą występującą w większości indyjskich gospodarstw domowych. To wielofunkcyjne zioło, choć dobrze znane z dodawania wyrazistego smaku do różnych potraw i kuchni, ma niezliczone korzyści zdrowotne.
Chilli kaszmirskie jest mniejsze, bardziej okrągłe i mniej ostre, ale nadaje potrawie bardzo jaskrawoczerwony kolor. Są hodowane ze względu na wysoką trwałość koloru, ponieważ czerwienią wszystko, co jest w stanie wchłonąć kolor. Kaszmirska papryka w proszku jest mieszanką średniej jakości czerwonej papryki, najczęściej używanej do dań tandoori.
Deggi mirch, charakterystyczna indyjska przyprawa stworzona z mieszanki kolorowych czerwonych papryczek i czerwonych papryczek kaszmirskich, dodaje łagodnego ciepła i głębokiego czerwono-pomarańczowego koloru zupom, kurczakowi tandoori i innym tradycyjnym potrawom. Na północy Indii jest obficie dodawany do curry i dhals z kurczaka i warzyw, a także do chlebów naan i paratha. Podczas gdy w stanach południowych jest często używany do kebabów, dodając koloru i smaku ryżowi, dahlom - szczególnie sambharom - zupom i gulaszom. Często łączy się go z garam masala, aby przyprawiać gęste zupy i biryanis.
Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.
HEERA KURKUMA TURMERIC POWDER 1KG HALDI
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Kurkuma w proszku ma ciepły, gorzki, podobny do czarnego pieprzu smak i ziemisty, przypominający musztardę aromat.
Aby uzyskać dobry sen i wzmocnić odporność, wymieszaj wieczorem szczyptę kurkumy z gorącym mlekiem.
Proszek jest pozyskiwany z suszonego korzenia imbiru. Jest to drobny, białawy lub lekko brązowawy proszek o silnym aromacie i ostrym smaku.