Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA ANARDANA POWDER 100G
Indeks: HEE000543
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Liście curry to aromatyczne zioła używane w kuchni południowoindyjskiej. Błyszczące liście są intensywnie zielone i mają kształt łzy, około półtora cala długości. Te aromatyczne liście mają cytrynowy zapach i wyraźny, ostry smak porównywany do anyżu i trawy cytrynowej.
Samo Seeds jest również znane jako: proso chmielowe, proso białe, proso czarne, proso alkaliczne, trawa wodna, proso kacze, proso shirohie (Australia), proso japońskie, ryż z dżungli, moriyo, ryż samak, echinochloa frumentacea.
Nasiona Samo są popularnie znane jako Bhagar w Indiach, to nasiona trawy, a mianowicie Echinochloa Colonum, która rośnie na polach ryżowych, ponieważ wymaga wilgotnej i wilgotnej gleby. Dzięki strawnemu błonnikowi, wysokiej zawartości składników odżywczych i doskonałemu odżywianiu, Samo jest niezwykle popularne wśród indyjskiej większości. Przygotowywana w różnych stylach w różnych stanach, tworzy ciężką i wypełniającą rzeczywistość. Na zachodzie znany jest również jako ryż z dżungli.
Nasiona czarnego sezamu bardziej pasują do dań orientalnych, zgodnie z ich pochodzeniem. Należą do nich japoński makaron soba, japońskie sushi, sałatka soba, a także chińskie Tong Sui. Podczas gdy wielu tubylców z krajów Azji Południowo-Wschodniej wykonałoby odpowiednie połączenie z nasionami sezamu tymi potrawami, niektórzy mieszkańcy innych części świata mogą nie robić tego samego.
Zielony kardamon jest jedną z najdroższych przypraw pod względem masy, ale niewiele potrzeba do nadania smaku. Przyprawa ma bardzo ciepły aromat i ostry smak, który może zachować przez bardzo długi czas. Tak wiele indyjskich potraw i herbaty jest niekompletnych bez kardamonu.