Tłumaczenie z języka angielskiego-Wermiszel jest tradycyjnym rodzajem makaronu okrągłym w części podobnej do spaghetti. W regionach anglojęzycznych jest zwykle cieńszy niż spaghetti, podczas gdy we Włoszech jest zwykle grubszy. Termin wermiszel jest również używany do opisania różnych rodzajów cienkiego makaronu z Azji.
Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
AACHI GULAB JAMUN MIX 200G
Indeks: AAC000011
Gulab Jamun Mix - indyjski słodki przetwór tradycyjnie wytwarzany z odparowanego wysuszonego mleka zmieszanego z mąką pszenną, smażony i nasączony syropem cukrowym.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
SEBAHAT TURKISH CHAŁWA WITH ALMONDS 500G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
AHMED BUDYŃ WANILIOWY VANILLA CUSTARD POWDER 300G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Custard Powder Vanilla 300g - Ahmed - Ahmed Foods Custard Powder pomaga przygotować pyszny i pyszny kremowy krem, który zachwyci Twoich gości.
Budyń można spożywać zarówno na ciepło, jak i na zimno, a z dodatkiem sałatek owocowych, kremowych polew czy orzechów staje się drobnym budyniem jako pysznym zakończeniem każdego posiłku.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
MOTHER`S RECIPE GOAN VINDALOO INSTANT SP ICE...
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Urad dal Vada smażony w głębokim tłuszczu i maczany w jogurcie. Zwieńczona sosem tamaryndowym przyozdobionym popularnymi indyjskimi przyprawami
Tradycyjne indyjskie słodycze powstają z mleka w proszku w syropie. Kuleczki w gęstym słodkim syropie cukrowym z dodatkiem kardamonu.
MOTHER`S RECIPE GOAN FISH CURRY INSTANT SPICE...
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.
Idli to miękkie i puszyste ciasto gotowane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego i soczewicy. Są to jedne z najzdrowszych śniadań napakowanych białkiem z kuchni południowoindyjskiej. Idli są lekkostrawne, ponieważ ryż i soczewica znane jako DAL są moczone, mielone, fermentowane, a następnie przygotowywane na parze.