Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
GITS VADAI MIX 500G
Indeks: GIT000028
Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Tradycyjne indyjskie słodycze powstają z mleka w proszku w syropie. Kuleczki w gęstym słodkim syropie cukrowym z dodatkiem kardamonu.
Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.
Gorący ulubiony tradycyjnie z południowych Indii. Jest spożywany jako przystawka lub jako dodatek do dań południowoindyjskich. Pikantna zupa kwaśna.
Lekko pikantne knedle z mąki Moong (soczewica), smażone w głębokim tłuszczu na złotobrązowy kolor. Ciesz się chrupiącym i chrupiącym Moong dal vadas z chutney i ketchupem
Idli to miękkie i puszyste ciasto gotowane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego i soczewicy. Są to jedne z najzdrowszych śniadań napakowanych białkiem z kuchni południowoindyjskiej. Idli są lekkostrawne, ponieważ ryż i soczewica znane jako DAL są moczone, mielone, fermentowane, a następnie przygotowywane na parze.
Jalebi to modna indyjska słodka, konwencjonalnie lekka i chrupiąca spirala w kształcie z chrupiącą stroną zewnętrzną i miękką w środku. Bez sztucznych barwników, bez konserwantów. Jest w 100% wegetariańska.
Urad dal Vada smażony w głębokim tłuszczu i maczany w jogurcie. Zwieńczona sosem tamaryndowym przyozdobionym popularnymi indyjskimi przyprawami