Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.
Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
GITS RASAM MIX 100G
Indeks: GIT000036
Gorący ulubiony tradycyjnie z południowych Indii. Jest spożywany jako przystawka lub jako dodatek do dań południowoindyjskich. Pikantna zupa kwaśna.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
Idli to miękkie i puszyste ciasto gotowane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego i soczewicy. Są to jedne z najzdrowszych śniadań napakowanych białkiem z kuchni południowoindyjskiej. Idli są lekkostrawne, ponieważ ryż i soczewica znane jako DAL są moczone, mielone, fermentowane, a następnie przygotowywane na parze.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.
Tradycyjne indyjskie słodycze powstają z mleka w proszku w syropie. Kuleczki w gęstym słodkim syropie cukrowym z dodatkiem kardamonu.
Urad dal Vada smażony w głębokim tłuszczu i maczany w jogurcie. Zwieńczona sosem tamaryndowym przyozdobionym popularnymi indyjskimi przyprawami
Jalebi to modna indyjska słodka, konwencjonalnie lekka i chrupiąca spirala w kształcie z chrupiącą stroną zewnętrzną i miękką w środku. Bez sztucznych barwników, bez konserwantów. Jest w 100% wegetariańska.
Lekko pikantne knedle z mąki Moong (soczewica), smażone w głębokim tłuszczu na złotobrązowy kolor. Ciesz się chrupiącym i chrupiącym Moong dal vadas z chutney i ketchupem
Idli to miękkie i puszyste ciasto gotowane na parze ze sfermentowanego ciasta ryżowego i soczewicy. Są to jedne z najzdrowszych śniadań napakowanych białkiem z kuchni południowoindyjskiej. Idli są lekkostrawne, ponieważ ryż i soczewica znane jako DAL są moczone, mielone, fermentowane, a następnie przygotowywane na parze.
Vadai to słona przekąska południowoindyjska wykonana ze sfermentowanego ciasta Urad Dal. Zwykle ma kształt pączka lub dysku i jest smażony w głębokim tłuszczu na złoty kolor i jest chrupiący. Zanurz Vadai w sambarze lub miętowo-kokosowym chutneyu. Dokonywanie Vadai. 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 220 ml wody, aby uformować miękkie ciasto.