Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
PRZYPRAWA TRS ANARDANA POWDER 100G
Indeks: TRS000160
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Achar Gosht Masala — mieszanka Achar Gosht z Aachi pomaga odtworzyć autentyczny tradycyjny smak Achar Gosht dzięki doskonałej mieszance bogatych, aromatycznych i pikantnych przypraw.
Aachi pozyskuje najlepszej jakości nasiona kolendry z potencjalnie rosnących regionów Indii – Madhya Pradesh i Rajasthan. Cała partia kolendry przechodzi kontrolę jakości pod kątem zgodności ze specyfikacjami bezpieczeństwa żywności Aachi. Partie zatwierdzone pod względem jakości są rozdrabniane przy użyciu technologii szlifowania na zimno (Niemcy). Technologia ta pozwala na najlepsze zachowanie charakterystycznego aromatu, smaku i koloru sproszkowanej kolendry. Ta sproszkowana kolendra jest zapakowana w hermetyczne i odporne na manipulacje saszetki, aby zapewnić dobrą jakość do chwili dotarcia do kuchni konsumenta.
Pozyskiwany z dobrze osuszonych, gliniastych regionów Gudżaratu i Radżastanu. Ten gatunek jest bardzo ceniony za wysoki procent zawartości olejków eterycznych, które nadają mu intensywny smak.
Nasiona kminku mają przenikliwy, stęchły, ziemisty smak. To chłodząca przyprawa. W średniowieczu wierzono, że kminek utrzymuje wiernych kochankom, a kurczaki przed zbłądzeniem. Niedawno kminek stał się popularny ze względu na jego zastosowanie w kuchni meksykańskiej.
Pochodzący z Egiptu i Morza Śródziemnego kminek jest obecnie głównie produkowany w Indiach. Gujarat, Rajasthan i Uttar Pradesh to wybitni producenci
Hot Madras Curry w proszku to aromatyczna mieszanka kolendry, kurkumy, chili, musztardy, kminku, pieprzu, kozieradki, czosnku, soli i kopru włoskiego. Ten produkt jest specjalnie sprowadzany z Madrasu i gotowy do użycia do wszystkich autentycznych dań curry.