Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA PINK SALT HIMALAYA 800G
Indeks: HEE000124
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Chilli kaszmirskie jest mniejsze, bardziej okrągłe i mniej ostre, ale nadaje potrawie bardzo jaskrawoczerwony kolor. Są hodowane ze względu na wysoką trwałość koloru, ponieważ czerwienią wszystko, co jest w stanie wchłonąć kolor. Kaszmirska papryka w proszku jest mieszanką średniej jakości czerwonej papryki, najczęściej używanej do dań tandoori.
Papryka wędzona, często nazywana pimentonem lub wędzoną papryką hiszpańską, jest wytwarzana z papryki, która jest wędzona i suszona na ogniu dębowym. Ten proces nadaje czerwonemu proszkowi bogaty, wędzony smak. Możesz znaleźć tę wędzoną odmianę w wersji łagodnej, średnio ostrej i gorącej. Prawdziwy hiszpański ziele angielskie jest produkowany przy użyciu tradycyjnych technik i pochodzi z określonych obszarów w Hiszpanii, zgodnie z prawem Unii Europejskiej.
HEERA KRUSZONE CZERWONE CHILLI CRUSHED CHILLI 700G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Czerwone papryczki chilli są niezwykle ostre. Dodane do gorącego oleju i usmażone, ciemnieją i nadają potrawie piękny smak. Crushed Chillies można stosować w całości w curry, sosach, piklach, chutneyach, paście i prawie każdym innym rodzaju wolno gotowanych przepisów. Jest popularny w potrawach tandoori, ale jest również używany w Masala, Chaat i innych indyjskich potrawach
Deggi mirch, charakterystyczna indyjska przyprawa stworzona z mieszanki kolorowych czerwonych papryczek i czerwonych papryczek kaszmirskich, dodaje łagodnego ciepła i głębokiego czerwono-pomarańczowego koloru zupom, kurczakowi tandoori i innym tradycyjnym potrawom. Często łączy się go z garam masala, aby przyprawiać gęste zupy i biryanis.
Czarny pieprz w proszku jest również znany jako proszek kali mirch lub proszek kali miri. Pieprz czarny pochodzi z rośliny pieprzowej. Jest to gładka, drzewiasta winorośl, która dorasta do 33 stóp w gorącym i wilgotnym klimacie tropikalnym.
Super pikantne chilli można stosować w mieszance curry i sosie oraz w prawie każdym innym wolno gotowanym daniu, ponieważ smak chili wychodzi powoli. Przyprawę można stosować w szerokiej gamie curry, sosów, marynat, chutneyów i past.
Sproszkowana kolendra pozyskiwana jest z nasion kolendry. Dodaje łagodnego smaku i aromatu słodkim i pikantnym potrawom. Najczęściej kupowany jest w postaci całych suszonych nasion i mielony w razie potrzeby, ale można go również znaleźć w postaci gotowego proszku.