Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA KOPER WŁOSKI FENNEL SEEDS SUGAR COATED 100G
Indeks: HEE000134
Mukhwas - odświeżacz do ust. Są to nasiona kopru włoskiego z chrupiącą cukrową otoczką. Są to wielobarwne nasiona kopru włoskiego. Stosowane są jako odświeżający odświeżacz do ust. Mogą być również używane jako jadalna dekoracja do wypieków, tortów i ciast.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
Weź Dabur Hajmola i ciesz się smakiem Imli (Tamaryndowym), który stymuluje Twoje siły trawienne. Jest to smaczny, pełen radości środek trawienny, który może być przyjmowany regularnie, zwłaszcza po posiłku. O popularności Hajmoli może świadczyć fakt, że każdego dnia w Indiach spożywa się prawie 2,6 miliona tabletek.
Dabur Hajmola to mieszanka tradycyjnych indyjskich ziół, przypraw i soli jadalnych, która jest liderem na rynku z blisko 50% udziałem w segmencie tabletek trawiennych w Indiach.
Pan Masala jest najczęściej uważany za środek wspomagający trawienie lub używany jako odświeżacz oddechu do stosowania po spożyciu mocno pikantnych posiłków. Typowa mieszanka Pan Masala będzie zawierać nasiona kopru włoskiego jako składnik bazowy, a także nasiona pokryte cukrem, które mogą zawierać nasiona sezamu, kopru włoskiego i kolendry. Do mieszanki można również dodać liście mięty, kardamon, limonkę w proszku, czysty mentol, katechu, orzechy betelu, orzechy areki i inne aromaty. Po zjedzeniu po posiłku, żucie składników uwalnia smaki, które są orzeźwiające dla ust i układu pokarmowego.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
TRS GOR JAGGERY 900 G CUKIER TRZCINOWY
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
HEERA NASIONA SEZAMU SESAME SEEDS HULLED 100G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Łuskane nasiona sezamu to te rodzaje nasion sezamu, z których podczas procesu produkcyjnego usunięto zewnętrzną powłokę lub łuski.
TRS EXTRA HOT RED WHOLE CHILLIES 400G BIRDS EYE
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Czarny kokum (dziki mangostan) pochodzi z południowych Indii. Ma lekko słodko-kwaśny aromat i nadaje orzeźwiający kwaśny smak, podobny do tamaryndowca. Kokum można stosować do wzbogacania curry na bazie kokosa, zwłaszcza curry rybnych lub dań warzywnych, takich jak Okra lub Dal.
Red Chilli Whole jest suszona na słońcu z najlepszych, ręcznie zbieranych, świeżych chilli. Whole Chilli jest nieodłączną częścią różnych potraw, takich jak Sambhar, Rasam, Kadhi Pakora, Biriyani, Madras Curry itp. Jest to dobre, aby dodać autentyczny kęs do każdego posiłku. Aby nawodnić, lekko upraż chili, umieść strąki w misce i po prostu zalej lekko schłodzoną przegotowaną wodą i dociśnij przez kilka minut. Nawilżone papryczki chilli można posiekać lub pokroić w paski i dodać do zup, gulaszu, sałatek, sals itp.