Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
HEERA PESTKI GRANATU ANARDANA WHOLE 100G
Indeks: HEE000065
Anardana odnosi się do suszonych nasion owocu granatu. Są łagodnie słodkie i pikantne i używane jako naturalny środek zakwaszający w kuchni indyjskiej.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Zobacz także
Kasuri Methi odnosi się do suszonych liści rośliny kozieradki. Jest to zioło o gorzkim, ale uzależniającym smaku. Stosowany jako przyprawa w indyjskich curry, sabzi, parathas swoim mocnym aromatem i wyrazistym smakiem fascynuje kubki smakowe!
Nasiona kolendry, które w rzeczywistości są suszonymi owocami kolendry, są używane jako przyprawa. Zwykle używane zmielone nasiona kolendry mają pikantny, cytrusowy smak. Nasiona kolendry są szeroko stosowane w kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i azjatyckiej. Całe nasiona kolendry są czasami używane do marynowania i solanek.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Wiele kuchni używa bazylii jako zioła do przyprawiania potraw. Bazylia ma nie tylko wyjątkowy smak, ale jest również doskonałym źródłem wartości odżywczych. Jadalne są również nasiona roślin bazylii. Mieszkańcy Indii i Azji Południowo-Wschodniej często mieszają je w deserach i napojach, a nasiona bazylii stają się coraz powszechniejsze również w innych częściach świata.
Red Chilli Whole jest suszona na słońcu z najlepszych, ręcznie zbieranych, świeżych chilli. Whole Chilli jest nieodłączną częścią różnych potraw, takich jak Sambhar, Rasam, Kadhi Pakora, Biriyani, Madras Curry itp. Jest to dobre, aby dodać autentyczny kęs do każdego posiłku. Aby nawodnić, lekko upraż chili, umieść strąki w misce i po prostu zalej lekko schłodzoną przegotowaną wodą i dociśnij przez kilka minut. Nawilżone papryczki chilli można posiekać lub pokroić w paski i dodać do zup, gulaszu, sałatek, sals itp.