Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
ELEPHANT TURMERIC POWDER 1KG
Indeks: ELE000007
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
AACHI SPECIAL BOMBAY BIRYANI MASALA 50G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Bombay Biryani Masala to gotowa mieszanka przypraw do przygotowania pysznych Biryani. Bombay Biryani to popularne indyjskie danie przyrządzane z mocno doprawionego ryżu i mięsa lub ryb lub warzyw. Bombay biryani masala służy do przyrządzania pikantnego, gorącego ryżowego pulao przekładanego jagnięciną lub kurczakiem oraz ziemniakami. Bombay biryani masala może być również używany do przygotowywania innych różnych indyjskich lub kontynentalnej kuchni na bazie ryżu.
Papryka wędzona, często nazywana pimentonem lub wędzoną papryką hiszpańską, jest wytwarzana z papryki, która jest wędzona i suszona na ogniu dębowym. Ten proces nadaje czerwonemu proszkowi bogaty, wędzony smak. Możesz znaleźć tę wędzoną odmianę w wersji łagodnej, średnio ostrej i gorącej. Prawdziwy hiszpański ziele angielskie jest produkowany przy użyciu tradycyjnych technik i pochodzi z określonych obszarów w Hiszpanii, zgodnie z prawem Unii Europejskiej.
Gorące czerwone chili są powszechnie znane jako „Dry Kashmiri Mirch” w Indiach, które są bardzo małe, głęboko szkarłatne z gładką, jedwabistą i cienką skórką. ostre czerwone papryczki chilli są bardzo ostre, ostre i chrupiące. Nadaje żywy czerwony kolor potrawie, w której są używane w formie zmielonej. Kaszmirskie czerwone chili jest uprawiane w regionie Kaszmiru na subkontynencie indyjskim. Nadaje kuchni indyjskiej bogaty smak i żywy kolor. Czerwone papryczki chili można stosować w całości w curry, sosach, piklach, chutneyach, paście i prawie wszystkich innych przepisach wolno gotowanych. Jest popularny w potrawach tandoori, ale jest również stosowany w Masala, Chat3 i innych indyjskich potrawach.
Achar Gosht Masala — mieszanka Achar Gosht z Aachi pomaga odtworzyć autentyczny tradycyjny smak Achar Gosht dzięki doskonałej mieszance bogatych, aromatycznych i pikantnych przypraw.