HEERA CHILLI POWDER 1KG
Indeks: HEE000367
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Availability: 11 In Stock
Availability: 27 In Stock
Pieprz Cayenne to drobno zmielony proszek o odcieniach przypalonej pomarańczy i ceglastej czerwieni, z ciemniejszymi czarnymi i czerwonymi plamkami. Przyprawa ma ostry aromat, który pachnie słodko i lekko dymem. Puder jest lekko słodki z subtelnym wędzeniem i świeżym posmakiem czerwonej papryki.
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Aachi pozyskuje najlepszej jakości nasiona kolendry z potencjalnie rosnących regionów Indii – Madhya Pradesh i Rajasthan. Cała partia kolendry przechodzi kontrolę jakości pod kątem zgodności ze specyfikacjami bezpieczeństwa żywności Aachi. Partie zatwierdzone pod względem jakości są rozdrabniane przy użyciu technologii szlifowania na zimno (Niemcy). Technologia ta pozwala na najlepsze zachowanie charakterystycznego aromatu, smaku i koloru sproszkowanej kolendry. Ta sproszkowana kolendra jest zapakowana w hermetyczne i odporne na manipulacje saszetki, aby zapewnić dobrą jakość do chwili dotarcia do kuchni konsumenta.
Availability: Out of stock
Availability: 14 In Stock
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Availability: 33 In Stock
Availability: 23 In Stock
Availability: Out of stock
Availability: 74 In Stock
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Availability: Out of stock
Deggi mirch, charakterystyczna indyjska przyprawa stworzona z mieszanki kolorowych czerwonych papryczek i czerwonych papryczek kaszmirskich, dodaje łagodnego ciepła i głębokiego czerwono-pomarańczowego koloru zupom, kurczakowi tandoori i innym tradycyjnym potrawom. Na północy Indii jest obficie dodawany do curry i dhals z kurczaka i warzyw, a także do chlebów naan i paratha. Podczas gdy w stanach południowych jest często używany do kebabów, dodając koloru i smaku ryżowi, dahlom - szczególnie sambharom - zupom i gulaszom. Często łączy się go z garam masala, aby przyprawiać gęste zupy i biryanis.
Product added to compare.