Tradycyjne danie północnoindyjskie z biszkoptami gotowane w gęstym curry.
ASHOKA PUNJABI CHOLEY 280G
Indeks: ASH000009
Smaczne tradycyjne indyjskie danie pendżabskie - ciecierzyca maczana w pikantnym przecierze pomidorowym i przyprawach. Najlepiej podawać z roti lub purisem.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
GOTOWE DANIE !!!
Składniki: ciecierzyca (37%), pomidor, cebula, woda, olej bawełniany, świeży imbir, świeży czosnek, liść kolendry, sól, chilli, nasiona melona, zielone chili, tamaryndowiec, kminek, sproszkowana kolendra, sproszkowany koper włoski, przyprawy (pieprz czarny , cynamon, goździki, kolendra, kardamon, chilli, kminek, mak, gałka muszkatołowa, liść laurowy), suszony liść kozieradki.
Sposób przyrządzania:
1. Zawartość torebki przełożyć do naczynia przystosowanego do użycia w kuchence mikrofalowej, następnie
podgrzać przy maksymalnej mocy przez 1-2 minuty. Podawać gorące.
2. Umieścić torebkę z sosem we wrzącej wodzie na 3-5 minut. Następnie otworzyć torebkę i podawać zawartość na gorąco.