Jak większość roślin strączkowych, Fasola Mung jest nieocenionym źródłem białka. Jest również bogaty w witaminy (A, B, C i E) oraz sole mineralne. Zawiera również duże ilości przeciwutleniaczy, które zapobiegają chorobom serca. Fasolę mung można spożywać zarówno po ugotowaniu, jak i na surowo. Jest doskonałym dodatkiem do sałatek, zup oraz warzywnych i mięsnych dań głównych. Fasola mung usuwa z organizmu wszelkie toksyny i poprawia pracę wątroby. Zawiera duże ilości łatwo przyswajalnego białka i witamin: A, B, C i E oraz sole mineralne. Fasola mung obniża poziom cholesterolu, zawiera również duże ilości przeciwutleniaczy, które zapobiegają chorobom serca.
SWAGAT BLACK EYE BEANS 500G
Indeks: SWA000073
8,40 zł
Brutto
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)
SWA000073