Mięsna mieszanka masala pomaga przygotować aromatyczne mięsne curry do codziennych posiłków.
Wszystkie Produkty
- Strona Główna
-
Artykuły Spożywcze
addremove
- Ryżaddremove
- Przyprawyaddremove
- Herbata i Kawa
- Chleby i Naan
- Fasola i Ciecerzyca, Dal
- Mąkaaddremove
- Ziarna, Zboża, Proso
- Warzywa i Paneer
- Produkty w Puszce
- Soki i Napoje
- Deser
- Orzechy i Suszone Owoce
- Mrożonki
- Art. do Pieczenia, Barwniki Spożywcze
- Masło Klarowane Ghee i Olejeaddremove
- Dania Instantaddremove
- Odświeżacze do Ust
- Pikleaddremove
- Pasty
- Papadum
- Gotowe Dania (Tylko Podgrzej)
- Sosy
- Przekąski, Słodycz, Ciasteczkaaddremove
- Makarony, Wermiszel, Nudle
- Kadzidełka
- Kosmetyki
- Zdrowie
- Art. Religijne (Indyjskie)
- Produkty z Bangladeszu
- Pakistańskie Produkty
- Tureckie Produkty
- Tajskie Produkty
AACHI CZARNY PIEPRZ BLACK PEPPER 50G
Indeks: AAC000010
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
16 innych produktów w tej samej kategorii:
AACHI SPECIAL BOMBAY BIRYANI MASALA 50G
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Bombay Biryani Masala to gotowa mieszanka przypraw do przygotowania pysznych Biryani. Bombay Biryani to popularne indyjskie danie przyrządzane z mocno doprawionego ryżu i mięsa lub ryb lub warzyw. Bombay biryani masala służy do przyrządzania pikantnego, gorącego ryżowego pulao przekładanego jagnięciną lub kurczakiem oraz ziemniakami. Bombay biryani masala może być również używany do przygotowywania innych różnych indyjskich lub kontynentalnej kuchni na bazie ryżu.
AACHI KURKUMA TURMERIC POWDER 50G HALDI
- Dodaj do koszyka
- Add to wishlist
- Add to compare
Kurkuma to jeden z najważniejszych składników kuchni indyjskiej. Jego kolorystyka jest żółta i należy do rodziny imbirowatych. Posiada właściwości przeciwzapalne i antyoksydacyjne. Dodaj szczyptę kurkumy do swoich przetworów, aby poprawić smak, kolor i charakter potraw.
Proszek chili Aachi Kulambu może być stosowany do curry rybnego, curry rybnego suchego, curry jajecznego, curry z tamaryndowca, curry kara, curry z kozieradką. Składniki Chilli, sól, kolendra, pieprz, kozieradka, kminek, koper włoski, soczewica toor, kurkuma, gorczyca, liście curry.
Namocz 160g soczewicy toor w 250ml wody i gotuj pod ciśnieniem przez 10 minut do 3 gwizdków. Odłóż to na bok. Rozgrzej olej w kadai, dodaj nasiona gorczycy, cebulę, liście curry i zielone chilli. Dodaj podudzie, gotuj przez jakiś czas, a następnie dodaj pomidory i brinjal. Dodaj proszek Aachi Sambar, liście kolendry, 750 ml wody. Gotuj pod zamkniętą pokrywką przez 10 minut. Dodaj sok z tamaryndowca, a następnie liście dhalu i kolendry. Na koniec dodaj sól. Sambar jest gotowy do użycia.
Ta biryani masala pomaga przygotować smaczne i aromatyczne biryani z kurczaka w domu. Idealna mieszanka przypraw pomoże Ci ugotować pyszne i pachnące biryani za każdym razem.